Trajnostna proizvodnja pisarniškega pohištva: korak k boljši prihodnosti

Danes že dobro vemo, da trajnostni in lokalno proizvedeni izdelki pozitivno vplivajo na naš planet in ohranjanje našega okolja. Pri tem tudi pisarniško pohištvo ni nobena izjema - proizvodnja in potrošnja pisarniškega pohištva, ki sledi načelom trajnosti, ima pozitiven vpliv na naše okolje, naš svet in prihodnost. V tem članku smo pogledali, zakaj, in katera podjetja na področju pisarniškega pohištva delujejo na tak način.


Za ohranjanje našega planeta in okolja je ključna trajnostna proizvodnja.


Zakaj “trajnostno” in “slovensko”?

Za ohranjanje našega planeta in okolja je ključna trajnostna proizvodnja. V svetu, kjer se srečujemo s posledicami podnebnih sprememb in z okoljskimi izzivi, je trajnostna proizvodnja pisarniškega pohištva več kot le trend - postaja nujnost. Uporaba obnovljivih materialov in energetsko učinkovitih procesov ne samo zmanjšuje vpliv na okolje, temveč prispeva tudi k dolgoročni gospodarski vzdržnosti.


Prav tako mnoge prednosti za slovenski trg in uporabnika prinaša domača, slovenska izdelava pisarniškega pohištva. Ta je povezana s tradicijo in dediščino ter prenašanjem spretnosti iz roda v rod. Izdelke, ki so domači, torej ustvarjeni v Sloveniji, povezujemo z visoko kakovostjo. S slovensko izdelkavo brez dvoma prispevamo tudi k rasti lokalnega gospodarstva in ohranjanju delovnih mest.


HEKA Interier - blagovna znamka, ki ceni tradicijo

Ta trend ima velik vpliv na trg, saj tudi podjetja spodbuja k inovacijam in okoljski odgovornosti. Odgovornost do okolja in lokalne skupnosti postaja vse pomembnejši del poslovnih odločitev, kar kaže na svetlo prihodnost tako za podjetja kot za naše okolje. Ena od blagovnih znamk, ki so zavezana tradiciji, trajnosti in domači izdelavi, je zagotovo HEKA Interier.


HEKA Interier je blagovna znamka krovnega podjetja Hit Preless, pod katero je združenega 30 let znanja o tapetništvu ter predanost inovativni inženirski miselnosti. Ker se v HEKI zavedajo pomena ohranjanja pisarniškega pohištva v najboljšem možnem stanju kar se da dolgo, to skrbno upoštevajo že pri načrtovanju pohištva.


Kako?

 • Pisarniško pohištvo
 • Imajo lastno proizvodnjo in razvoj, kar jim omogoča nadzor kakovosti.
 • Prizadevajo si za inovativno načrtovanje in izvedbo. 


Spoznajte HEKA Interier – kjer tradicija sreča inovativnost!


Kaj jih dela drugačne?

HEKA je bila ustvarjena, da soustvarja odlično počutje na delovnem mestu - pa naj bo to doma ali v pisarniških prostorih. Nudijo vam bogato ponudbo pisarniškega pohištva, v kateri najdete: ergonomske stole, pisarniške fotelje, konferenčne stole, stole za proizvodnjo, stole za čakalnice in dvorane, dvižne mize in drugo pisarniško pohištvo.

Kaj jih dela unikatne?


 • Lastna proizvodnja: Njihovi trajnostni izdelki so narejeni v lastni proizvodni hiši, ob stalnem inovativnem razvoju, in povsem po željah uporabnikov.
 • Skrb za zdravje: Heka je bila ustvarjena, da pozitivno vpiva na zdravje in dobro počutje ljudi ob njihovem delu v pisarni ali doma.
 • Slovenski proizvod: Proizvodnja vseh izdelkov HEKA Interier poteka v njihovih prostorih v Medvodah.


  Povzemimo

  Na okolje in našo prihodnost v veliki meri lahko vplivamo s trajnostno proizvodnjo in potrošnjo izdelkov. HEKA Interier je blagovna znamka, ki je zavezana trajnosti, tradiciji in inovativnosti ter zagotavlja izdelke, ki uporabnikom služijo dolga leta, ob tem pa z njimi skrbimo za - boljšo prihodnost.

  Delite to objavo