Wellness doživetje v Termah Banovci

Z

aradi vsakodnevne naglice in stresa pogosto pozabimo na sprostitev. Ob dolgih jesenskih večerih pa vendarle lahko najdemo čas za razvajanje, ki nam vrne živjenjsko energijo, motivacijo za vse izzive in navdih za polno in zdravo življenje. Terme in wellness v Banovcih vas pričakujejo.

Pustite se razvajati v Termah Banovci, kjer vas čakajo skrivnosti Panonskega morja.

Wellness za romantike

Vsak dan lahko najdete razlog za romantiko. Jeseni se mrak prav hitro spusti na našo deželo, zunaj pa nas čakata megla in hladen veter. Nič lepšega kot to, da se potopimo v vroče masažne kopeli in se pocrkljamo s kozarcem penine. Wellness ponudba v Termah Banovci za romantične duše obsega še mnogo več. Tukaj vas čakajo:

  • bazeni,
  • savne,
  • masaže,
  • lepotni program,
  • kulinarična presenečenja,
  • nočno kopanje,
  • tematske kopeli v dvoje,

če naj naštejemo le nekaj elementov ponudbe. Tako si lahko pari sestavijo popolno doživetje za dva in poskrbijo za gradnjo dobrega odnosa.

Savne v prleškem slogu

Wellness v Banovcih

Ko pomislimo na wellness, savne ne smejo manjkati. Terme Banovci ponujajo savne v prleškem slogu, kar predstavlja pravo posebnost v wellness svetu. Tukaj lahko uživate v pozitivnih učinkih različnih tipov savn v pravem domačem ambientu, tako da po savnanju posedite v kmečki sobi s krušno pečjo. Goste pričakujejo finske, turške in IR savne, poleg tega pa ponudba obsega posebne savna programe, kjer lahko doživite savnanje ob polni ali prazni luni, savnanje z medom in še mnogo drugih prleških posebnosti. 

V Termah Banovci boste tako dobesedno potopljeni v prleško okolje in lokalno tradicijo.

Masaže in lepotni program

Če ste se odločili za pobeg pred vsakodnevno rutino, potem si morate privoščiti še masaže, pedikuro, depilacijo, manikuro in drugo nego z vrhunsko slovensko kozmetiko. Izkušeni maserji in terapevti obvladajo tehnike sprostitve telesa, ki vam prinese dolgotrajno olajšanje tegob in dobro počutje. Pri tem naj omenimo, da vas v wellness programu čaka tudi termoterapija, ki s toplotnimi in fango oblogami odpravlja bolečine v sklepih. To pa je skupaj z dragoceno bazensko vodo izjemna kombinacija za napredek pri težavah s sklepi.

Povzemimo

Terme in wellness v Termah Banovci predstavljata posebno izkušnjo, saj pozitivne učinke kopanja, savn in masaž nadgrajujeta z domačimi lokalnimi prleškimi posebnostmi. Umik na ravnice reke Mure, med vinograde in med gostoljubne ljudi je že sam po sebi nujno potreben, da ohranite svojo vitalnost. Ko pa ga združite še s termalno vodo in odlično ponudbo, boste prerojeni.

Delite to objavo