Pravilen izbor industrijske klimatske naprave

Optimalne rešitve klimatizacije in prezračevanja so v večjih poslovnih in industrijskih objektih še posebej velikega pomena. Celoviti in premišljeno zastavljeni sistemi prezračevanja namreč ustvarjajo izjemno kakovost zraka tudi v najbolj težavnih delovnih pogojih industrijskih objektov ter zagotavljajo optimalne delovne ter bivalne pogoje.

Celoviti sistemi prezračevanja ustvarjajo izjemno kakovost zraka ter hkrati zagotavljajo optimalne delovne ter bivalne pogoje.

Specifika klimatskih sistemov in hlajenja za industrijo


Si sploh lahko zamislite, kako zatohlo bi bilo v trgovskih centrih ter raznih velikih poslovnih halah in skladiščih brez celovitega sistema klimatizacije in prezračevanja? Mi ne! Izbor pravilne industrijske klimatske naprave je zares izrednega pomena za prijetno in udobno delo v vseh večjih poslovnih in industrijskih enotah.


Pomemben faktor izbora pravilne industrijske klimatske naprave je zagotovo njegova zmogljivost in učinkovitost. Pri podjetju ERKON sistemi d.o.o vam lahko priskočimo na pomoč pri misiji optimizacije klim tudi v najzahtevnejših poslovnih objektih.


Ponujamo širok spekter profesionalnih klimatskih naprav in sistemov vrhunskih blagovnih znamk, ki omogočajo učinkovito uravnavanje temperature v večjih in za optimizacijo klime zahtevnejših objektih. Z našo pomočjo lahko hitro in brez težav ustvarite vrhunske bivalno-delovne pogoje v trgovskih centrih, hotelih,  skladiščih, poslovnih prostorih in večjih halah.


Poleg vrhunske storitve in strokovnosti je vredno omeniti še zveneča imena klim, ki so vam na voljo v okviru storitev ERKON sistemi d.o.o. Gre za priznane znamke kot so Mitsubishi Electric, Daikin, Toshiba, Aermec ...


Industrijske klime in VRF sistemi

Industrijske klime in VRF

VRF sistemi oziroma klimatski sistemi z večjo močjo poskrbijo, da učinkovito ogrejete oziroma ohladite tudi ogromne objekte kot so trgovski centri in večje poslovne hale. Gre za učinkovit sistem popolne uravnave pretoka hladiva, s katerimi z zadostno količino hladiva oskrbite vse notranje in zunanje klimatske naprave tega sistema in v objektu zagotovite odlične klimatske pogoje.


VRF sistemi imaja ključno prednost, število naprav klimatizacije, ki se nanj lahko povežejo. Na eno modularno enoto VRF sistema se lahko namreč poveže kar do 50 notranjih enot. Pri tem velikost stavbe ni pomembna – VRF sistemi namreč poskrbijo za kakovostno klimatizacijo prav vsakega objekta, ne glede na zahtevnost pogojev.

Klučna prednost VRF sistema je, da se na eno modularno VRF enoto poveže tudi do 50 notranjih enot.​

Montaža, servis in vzdrževanje klime


Ko je izbor industrijske klimatske naprave opravljen, sledi montaža. Ekipa ERKON sistemi d.o.o. je tu za vas, da vam pomaga od začetka do konca – tudi z montažo, servisom in vzdrževanjem klime.


Ekipa ERKON sistemi d.o.o. se lahko pohvali s kar štirimi odlično uigranimi dvojci, ki na terenu poskrbijo za profesionalno montažo.


Zaključek


ERKON sistemi d.o.o smo ponudnik in distributer sistemov klimatizacije, ogrevanja in prezračevanja z več kot 25-letno tradicijo. S pomočjo celotne predane ekipe vam zagotavljamo učinkovito ter strokovno podporo na celotni poti nakupnega procesa. 

Naša ključna prednost je svetovanje na najvišjem nivoju. Strokovno vas usmerjamo na poti do pravilne izbire sistemov klimatizacije, ogrevanja in prezračevanja, izvedemo vgradnje naprav ter poskrbimo za dolgoročno vzdrževanje.


Naše najboljše priporočilo so naše zadovoljne stranke. Teh se je v letih našega delovanja nabralo že več kot pet tisoč in z veseljem in ponosom naprej izpolnjujemo svojo vizijo in poslanstvo. 

Delite to objavo