Verified by Photko - od biometrične fotografije do avtentifikacije identitete

Biometrična fotografija je ključna pri preverjanju identitete imetnika potnega lista ter za zanesljivo računalniško prepoznavo obraza pri prehodu meje. V Sloveniji se uporablja za izdajo biometričnih potnih listin, osebnih izkaznic in vozniških dovoljenj. Biometrična fotografija je hkrati osnova za preverjanje identitete na daljavo. Aplikacija Verified by Photko ni le aplikacija za prepoznavanje obraza, pač pa orodje za preverjanje identitete.

 

Biometrična fotografija, znana tudi kot Full Frontal, vsebuje celoten obraz imetnika, vključno z očmi, nosom, usti, delom ramen in vratu.

 

Kaj je biometrična fotografija?

 

Biometrična fotografija, znana tudi kot Full Frontal, vsebuje celoten obraz imetnika, vključno z očmi, nosom, usti, delom ramen in vratu. Ta celovit pogled omogoča natančno prepoznavo identitete osebe. Fotografija mora biti jasna, dobro osvetljena, brez popačenj in s primernim kontrastom med obrazom in ozadjem. Pri zajemanju biometričnih fotografij se pogosto zahteva svetlo ozadje, kar olajša prepoznavo in zagotavlja varnost.

 

Kje potrebujemo biometrično fotografijo?

Verified by Photko

Verified by Photko je inovativna slovenska rešitev, ki omogoča izkoriščanje biometrične digitalne fotografije za potrjevanje identitete.

 

Državljani Slovenije, ki želijo pridobiti biometrične potne listine, osebne izkaznice ali vozniška dovoljenja, morajo priložiti fotografijo, ki ustreza določenim standardom. Ena izmed možnosti je klasična oblika fotografije (3,5 x 4,5 cm), druga pa uporaba potrdila z unikatno referenčno številko e-fotografa, če so izpolnjeni predpisani pogoji. Vlogi  za izdajo dokumenta se odda tudi lastnoročni podpis in dva prstna odtisa. Kombinacija teh podatkov omogoča večjo varnost dokumenta in seveda bolj natančno avtentikacijo identitete.

 

Verified by Photko je inovativna slovenska rešitev, ki omogoča izkoriščanje biometrične fotografije za potrjevanje identitete na povsem enostaven način - kar preko pametnega telefona ali tablice.

 

Aplikacija Verified by Photko - več kot prepoznavanje obraza

 

Zdaj pa imamo dobro novico za vse, ki se želite izogniti zapletenim postopkom in nezanesljivim rezultatom pri overjanju svoje identitete. Verified by Photko je inovativna slovenska rešitev, ki omogoča izkoriščanje biometrične digitalne fotografije za potrjevanje identitete na povsem enostaven način - kar preko pametnega telefona ali tablice, kjerkoli in kadarkoli. Ta napredna aplikacija uporablja umetno inteligenco in matematični algoritem za zagotavljanje visoko natančnih in varnih rezultatov v realnem času. Uporabnike vodi s preprostimi navodili, kar olajša postopek potrjevanja identitete.

 

Povzemimo

 

Verified by Photko je več kot aplikacija za prepoznavanje obraza. Je orodje, ki močno poenostavi in pospeši postopek avtentikacije identitete, obenem pa zagotavlja najvišjo raven kibernetske varnosti. Ta inovativna rešitev je v veliko pomoč pri preverjanju identitete za uporabo digitalnih storitev. Preprostost in zanesljivost postopka sta odločilna dejavnika, ki uporabnikom prihranita čas in skrbi ter jim omogočita nemoten dostop do različnih storitev.

Delite to objavo