Spremenite svoje sedenje za vedno z aktivnim stolom Clever


Predstavljamo vam edinstven stol Clever, ki omogoča pametno aktivno sedenje. Spremenite svoje sedenje za vedno in si zagotovite zdravje vaše hrbtenice.


Aktivni ergonomski stol Clever je idealen za vse, ki si želite ohraniti sproščene ledvene mišice in pravilno držo med dolgotrajnim sedenjem.


Odkrijte skrivnosti pametnega sedenja


“Ko uporabljam stol Clever, nisem utrujena in imam še dovolj energije za vse aktivnosti, ki me čakajo popoldne. Zjutraj pa se spet veselim delovnega dneva,” pravi zadovoljna uporabnica aktivnega ergonomskega stola Clever.


Glavne značilnosti:

 • pametni mehanizem,
 • mehanizem zaklepa gibanja,
 • ergonomsko oblikovan sedež z aktivnim gibanjem,
 • 4D nastavljivi rokonasloni.


Kakovostno in funkcionalno pisarniško pohištvo je izredno pomembno za dobro počutje in kakovost bivanja. Poglejmo si, kako vas stol Clever pri tem podpre. Ergonomski stol Clever vam bo pomagal ohraniti pravilno držo in vas spodbudil k aktivnosti, medtem ko sedite. Ko pa si zaželite počitka, mehanizem preprosto zaklenite. V pisarni ali doma bo stol Clever vaš najboljši spremljevalec na poti do bolj zdravega sedenja.


Zakaj je stol Clever tako revolucionaren?


Aktivni ergonomski stol Clever je idealen za vse, ki si želite ohraniti sproščene ledvene mišice in pravilno držo med dolgotrajnim sedenjem, kar prispeva k zdravju hrbtenice. Značilnost tega stola je gibljiv sedež, ki omogoča aktivno sedenje, s tem krepi mišice in spodbuja pravilno telesno držo.

Clever stol se od drugih stolov za aktivno sedenje razlikuje po svojem inovativnem mehanizmu zaklepa gibanja, ki uporabnikom omogoča, da stol prilagodijo svojim potrebam. Tako stol Clever združuje funkcionalnosti dveh stolov v enem:

 • s pomočjo gibljivega sedeža omogoči aktivno sedenje, s čimer krepi mišice in spodbuja pravilno držo. Tako je prava izbira za vse, ki želite imeti tudi pri dolgotrajnem sedenju sproščene ledvene mišice in pravilno držo, s čimer boste ohranili zdravo hrbtenico,
 • inovativni mehanizem zaklepa gibanja pa vam omogoča, da stol preprosto zaklenete, ko vam aktivno gibanje ne ustreza več. Ta funkcija stol Clever loti od podobnih stolov za pametno aktivno sedenje na trgu!


  Njegove napredne funkcije:

  • pametni mehanizem,
  • ergonomsko oblikovan sedež z aktivnim gibanjem,
  • mehanizem zaklepa gibanja,
  • 3D nastavljivi rokonasloni,
  • aluminijasto podnožje (kromirano ali črno),
  • gumirana kolesa za trde podlage,
  • nastavljiv naslon za glavo,
  • pomik sedeža po globini.

  Več o pisarniškem pohištvu in aktivnem ergonomskem stolu Clever si lahko preberete v spletni trgovini HEKA Interier.


  O podjetju


  Heka pisarniški interier je blagovna znamka, pod katero se skriva 30 let znanja o tapetništvu in inovativna inženirska miselnost podjetja Hit Preless. Ljudem pomagajo ustvariti prijetno delovno okolje – doma ali v službi.


  Izdelki HEKA Interier so trajnostni in izdelani po meri, glede na potrebe uporabnikov. Nudimo vam raznoliko pisarniško pohištvo in pisarniške stole. Skupaj z vami uresničujemo potrebe na področju pisarniškega interierja in v vaš vsakdan prinašamo udobje, kakovost in zdrav način življenja.


  Povzemimo


  Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje v delovnem okolju. V pisarni ali doma, aktivni stol Clever vas ne bo razočaral. Zakaj? Ker z aktivnim ergonomskim stolom Clever ustvarite optimalno delovno okolje, poskrbite za pravilno držo ob sedenju in si zagotovite zdravje hrbtenice. Še več! Stol Clever omogoča izkušnjo “dveh stolov v enem”. Gre za stol, ki je oblikovan po vaših željah - aktivni stol za aktivne ljudi.

  Delite to objavo