Pisarniško pohištvo - aktivni ergonomski stol Clever


Najboljše iz sveta pisarniškega pohištva? Izpostavljamo: Aktivni ergonomski stol Clever. Gre za edinstveni stol, ki vam omogoča pametno aktivno sedenje in si ga lahko sestavite po svoji meri.

 

Pisarniški stol, s katerim dobite dva stola v enem - “prvi” vam omogoča pametno aktivno sedenje, za “drugega” enostavno vklopite zaklep gibanja.

 

Preudarna izbira pisarniškega pohištva

 

Pisarniško pohištvo v podjetjih pa tudi v domačih delovnih prostorih je potrebno izbrati preudarno. Skupaj z ustrezno pozornostjo do ergonomije, funkcionalnosti in estetike, lahko pravo pisarniško pohištvo izboljša delovno izkušnjo, poveča produktivnost ter prispeva k dolgoročnemu dobremu počutju zaposlenih.

 

Izpostavljamo: aktivni ergonomski stol Clever

 

Aktivni ergonomski stol Clever je prava izbira za vse, ki želite imeti tudi pri dolgotrajnem sedenju sproščene ledvene mišice in pravilno držo, kar vam pomaga ohraniti zdravo hrbtenico. Gre za stol, ki ima gibljivi sedež, in tako omogoča aktivno sedenje, s čimer krepi mišice in vzpodbuja pravilno držo. Od podobnih stolov za pametno aktivno sedenje na trgu se loči po tem, da ga lahko po potrebi zaklenete - kar vam omogoča inovativni mehanizem zaklepa gibanja. In voila - tako dobite dva stola v enem.

 

Aktivni stol za aktivne ljudi

 

Aktivni ergonomski stol Clever vam bo pomagal ohraniti pravilno držo in vas spodbudil k aktivnosti, medtem ko sedite. Ko pa si zaželite počitka, mehanizem preprosto zaklenite. V pisarni ali doma bo stol Clever vaš najboljši spremljevalec na poti do bolj zdravega sedenja.


Stol Clever odlikujejo:

 • pametni mehanizem,
 • ergonomsko oblikovan sedež z aktivnim gibanjem,
 • mehanizem zaklepa gibanja,
 • 3D nastavljivi rokonasloni,
 • aluminijasto podnožje (kromirano ali črno),
 • gumirana kolesa za trde podlage,
 • nastavljiv naslon za glavo,
 • pomik sedeža po globini.

 

  Kje dobim stol Clever?

   

  Heka pisarniški interier je blagovna znamka, pod katero se skriva 30 let znanja o tapetništvu in inovativna inženirska miselnost podjetje Hit Preless. Ljudem pomagajo ustvarjati prijetno delovno okolje - tako doma kot v službi. Ob tem stalno razvijajo svoje produkte, njihovi izdelki pa so trajnostni in izdelani po meri glede na potrebe uporabnikov.

  Skupaj za vami uresničujejo potrebe na področju pisarniškega interierja in v vaš vsakdan prinašamo udobje, kakovost in zdrav način življenja. Prostor, kjer najdete pisarniško pohištvo po svoji meri!

   

  Povzemimo

   

  Če želite poskrbeti za svojo hrbtenico, dobro držo ter dobro počutje, je aktivni ergonomski stol Clever prava izbira za vas. Pri podjetju HEKA Interier vam z veseljem svetujejo in vas usmerijo glede vaših želja in potreb ter vam zagotovijo pisarniško pohištvo po vaši meri.

  Delite to objavo